Monday, September 27, 2010

Särimnerspelningen på Kägelbanan

Bisarrt nog har lördagsbiljetterna också tagit slut. Vi har helt sonika nu även planerat in en spelning på lördag dag - en matiné, åldersgräns 13 bast.

Här kan man ju undra varför vi inte helt enkelt valde att hyra något skitstort ställe från början. Jo, 1) vi hade ingen aning om att så många skulle vilja höra oss, 2) jag tror de här låtarna bäst spelas på mindre lokal. (Mindre och mindre, Kägelbanan är stort som ett land om man jämför med en del scener vi har stått på).

Vi kommer att komma till fler städer i vår, som sagt.


Thursday, September 23, 2010

Publikfrieri.



Vi tänkte ju göra några spelningar. Spelningarna är:
Mejeriet, Lund 2 december
Kägelbanan, Stockholm 3-4 december
Fler tillkommer i vår, tror jag.
Kolla här för biljetter och så.

Sjukt nog är något datum slutsålt redan innan jag hunnit lägga upp det här på blögen. Om det betyder att vi är populära eller att jag är en seg blögare skall jag låta vara osagt.

Jag skulle vilja säga något mer om hur glada vi är över att ni tycker om de här låtarna och att ni orkar låta oss få veta det, men jag kan inte formulera det så bra i ord. Men ni fattar nog.

PS. Det är mycket som händer nu och jag är alltid rådålig på att svara på mail. Ber er som har frågor att i stället kontakta info@razziarecords.se, eller, om det gäller spelningar, jesper@blixten.com.

Sunday, September 19, 2010

Thursday, September 16, 2010

Tack.


Säkert!, eller Journey, på Scharinska. Foto av Amanda Björk på Rockfoto.

Igår hade vi releasekalas på rikt, på Scharinska i Umeå. Igår släpptes Facit. Redan har så många hört av sig och sagt fina saker. Jag är väldigt glad på ett ytligt sätt som inte kommer att landa förrän allt det här är över. På min dödsbädd kommer jag ligga och flämta: "Det var ju ändå great, den där kvällen i Umeå när så många man tyckte om var där, när folk stod i kö för att höra på oss och när Frida var med oss på fiol."

Monday, September 13, 2010

Guiden.




Den här veckan har jag valt musiken i Musikguiden i P3 hela veckan. Det är skitsvårt att välja musik, så jag gjorde det lättare genom att ge mig själv olika teman:

Tisdag: Vad jag lyssnar på just nu
Onsdag: Bitar att grina till
Torsdag: Pop på svenska
Fredag: Förfest

Programmen spelades in dagen efter vår releasefest i Stockholm och någon timme efter att jag fastnat i en hiss, så om du tycker att jag låter seg och skärrad är det för att jag är seg, och skärrad.

Wednesday, September 8, 2010

I'm in the band



En bit föll ur Facit-omslaget, den där det stod efternamn på vilka som varit med. Dessa personer bör kreddas till himlen rinner över, så jag kringlaV-ar in listan här under. Om man vill kan man skriva ut den, klippa ut och klistra fast i sitt omslag.

På den här skivan har Säkert! varit:

Annika Norlin

Henrik Oja

Mats Hammarström

Daniel Berglund

Lovisa Nyström

Jakob Nyström

Frida Johansson

Torbjörn Näsbom

Arvid Andersson

Elfrida Bergman

Fredrik Ljungberg
Eva Lestander

Saturday, September 4, 2010

Kalas, igen!




Releasekalas alltså. Onsdag den 15 september är datumet. Den här gången firar vi på Scharinska i Umeå. Välkommen då.

Klockan 20 öppnas portarna. Det kostar 120 SKR men då får du:
1 En skiva, nämligen Facit med oss.
2 Två korta spelningar, nämligen en med vår idol Britta Persson (som kommer att spela med vår andra idol Per Nordmark) och en med oss.

Jag vill även flagga för att vi nu bestämt att det kommer att bli någon slags turné lite längre fram. Vi har fått lite mail av fantastiska personer som tänkte färdas långt för att se oss på Scharinska, vilket ju är väldigt roligt PLUS att det är vackert i Umeå i september, men innan väskan packas kan det vara bra att veta att vi kommer att komma till andra delar av landet också.

Ja, vad mer? Äh, vet inte. Är glad över att ni tycker om och förstår Fredrik. Ni är smarta.

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se