Friday, July 27, 2007

Att vara A Norlin

Vi sitter i en nattsvart buss vid Hallstahammars folkpark. Jakob och Lovisa sjunger Magnetic Fields-låtar tvåstämmigt och jag är enda publiken. Jag är så avundsjuk på mig själv att det äter upp mig inombords. Jag vill ta det här ögonblicket och spara det i en liten burk.

Tuesday, July 24, 2007

Mäh sluta mobbas!

Vår fina folkparksturné har målats upp i dåliga dagern! Det vore väl ok alright om det bara stämde. Det kommer tusen pers varje spelning till ganska små orter, rätt lyckat tycker jag och jag beundrar och älskar alla som kommit trots regnet som varit.
Tydligen är det fler som köper biljett till "Diggiloo". Jag vill också se "Diggiloo" för jag avgudar Linda Bengtzing. Linda jag kanske kommer till Umeå-spelningen.

Saturday, July 21, 2007

Oh



Jo, det här är Säkert!-bandet. Den som står två steg från Henrik vann minigolfen idag. Den som ibland kallas Pärlan står i närheten av mitten. Den som är barfota är syskon till någon annan. Den som står två steg från Jakob har gjort den här bilden lite blåare i iPhoto. Henrik håller inte i muggen. Vi är i Karlstad idag. Kom

Thursday, July 19, 2007

Westcoast.

Vi är på väg till västkusten, till Lysekil, sedan Trollhättan och Karlstad. Alla utom jag sover i bussen. Vi har en ny polare med oss den här helgen, Solen. Efter två helger där han har typ slackat, legat bakom ett moln och kollat på Grey's Anatomy, har hans bokningsbolag SMHI lovat att han dyker upp. Jag ser både positivt och negativt på detta. Det är bra att det inte kommer att regna på er som åker för att lyssna och bra att ni äntligen kan hångla vid ett träd och känna historiens vingslag när solen sakta sänker sig och Sirqus Alfon spelar i bakgrunden. Det är dåligt att det är så svårt att sjunga en låt som "Det kommer bara leda till nåt ont" till gassande sol.
Ses i kväll då finingar.



Wednesday, July 11, 2007

Säter. No no Säter. No no Säter. No no

there's no Säter.

Det vill säga, Parksommar-spelningen där på fredag har blivit inställd. I stort sett är det så att folk har köpt mycket biljetter till spelningarna i storstäderna och lite biljetter till spelningarna på de mindre orterna. Jag hatar att det är så eftersom alla säger att det brukar vara så och då brukar jag säga nej så är det inte alls och nu var det så ändå. Det blir svårare och svårare att vara glesbygdsromantiker.
PS. I centralorten Huskvarna på lördag blir det dock fullt ställ



Tuesday, July 10, 2007

Exakt när

Var det som alla började lyssna på Arvo Pärt? Smack boom pang sa det och sedan började alla droppa Arvo Pärt som en logisk favoritmusiker mitt mellan Smiths och Dory Previn (förra årets Arvo Pärt).
Stackars Arvo, han har suttit där i Estland och komponerat mässor i decennier och utan att han vet om saken har han blivit 2007 års hängselkjol.

Saturday, July 7, 2007

Utomhus.

I Höganäs var det grönt och stort och i Nyköping fick vi spela på den allra vackraste scen jag någonsin sett, tror jag: vit och lite krum och detaljmålad. När vi bad om det buggade ni och när vi bad om det pogade ni.
Vi har kulörta lampor och i Nyköping; en tombola.
Det har regnat men vi har knappt märkt av det.

Tuesday, July 3, 2007

På fredag!





kommer Parksommar, dvs Moneybrother, Salem al Fakir och Säkert! featuring Riksteatern, till Höganäs.
Under tiden bjur jag på en kavalkad av djurbilder som togs på Skansen förra veckan. Min favorit är gråsälen, honom gillade jag så mycket att jag var tvungen att ta ett bonuskort på hans märkliga små sälfötter.


About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se