Tuesday, June 19, 2007

Tack!

Premiären på Hultsfred gick som vi förtjänade. Dvs bra. Till alla som undrat är det Kina Jönsson som har gjort våra snygga kläder, jag ska länka till hennes sajt när hon får upp den. Jag har inte hittat någon bild på oss alla, men här under är en på mig och lite Lovisa. (Foto av Jesper Frisk på Rockfoto.)
Martin Hanberg, Markus Krunegård, Gotte Ringqvist och regne
t gästade.





Det bästa omdömet är från en tidning som tycker att jag sände ut mig själv förbehållningslöst. Jag vet inte riktigt vad det innebär, men jag ska försöka fortsätta med det.


I bilen på vägen hem diskuterade vi, förutom vem som hade sänt ut sig själv mest förbehållningslöst, huruvida det är ok att stava ordet "skilde" med J. Det vill säga: "Robinson-Buba skiljde sig från sin fru", är det ok? På ena sidan (det är ALDRIG ok med J) stod ordnazisterna Lovisa och jag. På andra sidan (även kallat "Vi som fortfarande lever 1720") stod Henrik, och Jakob, fast Jakob sällade sig inte dit förrän det visade sig att Henrik hade rätt.
Korrekt enligt SAOL kanske. Men vem stavar "skilde" med J annars? Det är ju ett helt galet agerande.

PS. Vilket gnäll det är på Hultsfredsfestivalen i år. Nag, nag, nag. Det regnade, så är det ibland. Gör en egen festival eller sluta klaga.

Friday, June 15, 2007

Alla utom jag.

Jag ville bara meddela att alla utom jag redan är på Hultsfredsfestivalen. Henrik, Daniel, Lovisa, Jakob och Mats till exempel. Lemonheads, till exempel. Där går de runt allihopa och är lyckliga. Evan Dando kanske sätter sig ned och spelar "Confetti" på en stubbe vid Hulingen och Mats kanske kompar honom på munspel. Ozzy och Lovisa kanske börjar slåss. Man vet aldrig. Jag sitter hemma och väntar på att åka dit i morgon. Om ni ser Säkert!-bandet rumla runt i natt så säg till dem att ta det lugnt. I morgon smäller det nämligen.

Monday, June 11, 2007

Norlins i Sveriges magasin 1974

Pappa, är vi släkt med dom här? Hoppas hoppas.



Jag noterar att sättningen är ungefär likadan som Säkerts! Dock är våra körer lite mer baserade på den i popsammanhang så populära vokalen A. Och lite mindre på "Hejom, fejom"

Friday, June 8, 2007

Lite mer än en vecka kvar.

Till Säkert!-premiären på Hultsfredsfestivalen. Lördag, 17.45. Pampas. Jag tror att det kommer bli FANTASTISKT. Några av våra häftiga features då:
* Nya låtar
* Nya kläder
* Hemliga gäster

Igår repade vi som att det varit på riktigt. Jag började grina lite under "Allt som är ditt" och tappade rösten lite under "Det här är vad dom säger" så det är nog ungefär precis vad som kommer ske. 4 personer, varav 2 barn, kom och kollade i replokalen. Vi blev genast nervösa. Det bådar gott inför Pampas. 4 personer idag. 4000 om en vecka.

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se