Monday, April 30, 2007

Och.

Här är videon. Den känns i magen. Magnus Renfors har gjort den. Tack Magnus och alla som var med och spelade in en natt i Hjorthagen. Tack även till Säkert!-armén som dundrar bakom, hundra damer som jag önskar jag hade med mig var jag än gick. Alla borde få ha hundra personer i ryggen. Det man säger får liksom sån pondus då, "En korv med bröd tack" skulle vara poesi.

Säkert! - Allt som är ditt

Add to My Profile | More Videos

Två viktiga grejer.

Sak 1. Tack alla som har bidragit med så sjukt bra låtidéer. Jag tänker inte sno dem. Jag tycker ni ska göra låtar själva av dem i stället. Annars känns det lite som att bli bjuden på oxfilé och göra gryta av den bara för sakens skull.

Sak 2. Nya Säkert!-singeln heter Allt som är ditt. Jag har förstått att det är den låt på skivan som flest älskar och även den som flest hatar. Dom jävlarna ska skjutas-partiet är ju onekligen lite magstarkt. Låt mig förklara. Jag är egentligen inte alls nere med ett öga för ett öga, en tand för ni vet vad. Däremot handlar Allt som är ditt om att vi hela tiden lyckas rikta uppmärksamheten mot offret i stället för mot förövaren, idioten.
I låten ville jag bara ställa det rakt. Vems felet är alltså.

Thursday, April 12, 2007

Parklife.

Ok, hit ska vi i sommar. Jag säger det nu så ni vet när man ska vara hemma och när man ska åka till Magaluf. Det finns en tid för allt.

6 Juli, Höganäs, Folkets Park
7 Juli Nyköping, Folkets Park
13 Juli Säter, Säterdalens Folkets Park
14 Juli Huskvarna, Folkets Park
19 Juli Lysekil, Havsbadsparken
20 Juli Trollhättan, Folkets park
21 Juli, Karlstad, Mariebergsskogen
26 Juli, Östersund, Storsjöyran
27 Juli Hallstahammar, Kolbäcks Folkets park
28 Juli Gamleby, Folkpark
4 Aug Kristianstad, Sommarlust
8 Aug Stockholm, Skansen
10-11 aug Way Out West, Göteborg

Jag har samlat med mig ett band av samtida gudar (Henrik Oja, Mats Hammarström, Lovisa Nyström, Daniel Berglund) (jfr: Odin, Tor, etc) och håller på att skriva ett par nya låtar vi kan spela i sommar. Om du har någon bra idé på ett ämne för en låt, säg det. Eller för all del en ackordföljd.

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se